Nieuwe Oosterhoutse horecabedrijven staan te popelen om te mogen openen

Foto: Eetbar Marktzicht (via Facebook)

Er staan momenteel diverse horecabedrijven in de startblokken om in Oosterhout te openen zodra dit van de overheid weer mag.

Eetbar Marktzicht

Hoewel het voor de Oosterhoutse horeca niet de makkelijkste tijden zijn, zijn er toch weer enkele nieuwe ondernemers die in de startblokken staan om hun horecagelegenheid in onze stad te openen. Oosterhout is en blijft immers de stad van ‘Eerst Eten’. Zo is bijvoorbeeld tijdens de coronacrisis Eetbar Marktzicht geopend in het pand dat voor veel Oosterhouters bekend staat als voorheen de Chinees op de Markt en de Fever. Misschien heb je zelfs al een afhaalmenu met hot dogs of loaded fries geprobeerd?

Grand Café de Huyschkamer

In het pand waar De Verbeelding tot voor kort heeft gezeten, hoopt Grand Café de Huyschkamer binnenkort de deuren te openen. Op hun Facebookpagina lichten ze alvast een tipje van de sluier op: “Grand Café de Huyschkamer biedt u de mogelijkheid om te genieten van een uitgebreide drankenkaart met o.a. koffie, speciaalbieren, wijnen en cocktails. Daarnaast kunt u genieten van een eigen samengestelde borrelplank, lunch of diner.” Hopelijk kunnen ze snel open!

Brasserie Pigalle

Ook het pand van De Schout is inmiddels weer verhuurd aan een nieuwe ondernemer, die er Brasserie Pigalle in zal gaan starten. Op hun Facebookpagina staat: “De Brasserie voor bourgondisch lunchen, bijzonder dineren en trendy borrelen. Daarnaast hebben wij zalen voor partijen, zakelijke bijeenkomsten etc. Wij combineren Brabantse gastvrijheid met een moderne Frans/internationale keuken en doen dat met passie.” Wij worden er in ieder geval allemaal erg nieuwsgierig van en hopen snel een kijkje te mogen nemen!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden