DELTA reikt cheques uit aan verenigingen in Oosteind en Den Hout

Foto: DELTA Fiber Netwerk

Vorige week ontvingen 5 verenigingen in Den Hout, Oosteind, ’s Gravenmoer en Waspik cheques met een totaalbedrag van 5.400 euro van DELTA Fiber Netwerk.

Glasvezel

Via de deelnemende verenigingen konden leden zich de afgelopen maanden aanmelden voor glasvezel en een abonnement afsluiten. Voor iedere aanmelding ontving de vereniging een bedrag van 50 euro dat ten goede komt aan de club. In alle dorpen bleek, mede door de hulp van de verenigingen, de animo voldoende om glasvezel aan te leggen.

Uitgereikte cheques

Kees Zwaan, stakeholdersmanager van DELTA Fiber Netwerk, deelde de cheques vorige week uit. Gymnastiekvereniging O.N.I. uit ’s Gravenmoer ontving een cheque van € 2.100,- en voetbalvereniging O.N.I uit ’s Gravenmoer werd verblijd met een bedrag van € 1.200,-. In Waspik ontving tennisvereniging Waesbeeck een cheque van € 600,- en sociaal cultureel centrum Den Bolder een cheque met het bedrag van € 900,-. In Den Hout werd voetbalvereniging Irene ’58 verblijd met € 350,- en in Oosteind manege Buitenhorst met € 250,-.

Aanmelden kan nog steeds

Kees: “De verenigingen hebben zich, ondanks de tweede coronagolf en bijhorende maatregelen, ingezet om hun leden te overtuigen van het belang van glasvezel. In alle kernen wordt nu glasvezel aangelegd. Dat is een goed resultaat. Zodra de RIVM maatregelen het toelaten willen wij nog persoonlijke informatiemomenten organiseren om mensen nog beter te informeren over glasvezel en hulp bieden bij hun keuze voor een abonnement. Mensen kunnen zich tot de aanleg van het glasvezel blijven aanmelden zonder extra kosten. Aanmelden kan nog steeds en de actie voor de verenigingen blijft gelden: 50 euro voor de vereniging en 25 euro voor jezelf. We hopen straks weer een mooie cheque te kunnen uitreiken aan de verenigingen.”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden