Autobedrijf Docars in Oosteind sluit zich aan bij formule Autovakmeester

Foto: Autovakmeester

Sinds vandaag is autobedrijf Docars in Oosteind onderdeel geworden van een nieuwe garageformule: Autovakmeester.

Docars Oosteind

In 2007 openden Joost en Esther van Dongen de deuren van hun autobedrijf. Vanuit een uit de hand gelopen hobby zijn zij doorgegroeid naar een modern autobedrijf. Je kunt hier inmiddels al bijna 15 jaar terecht voor een nieuwe auto, APK keuringen, onderhoudsbeurten, reparaties en storingen. Doordat zij zich nu aansluiten bij de formule Vakmeester bieden zij dezelfde betrouwbare service en kwaliteit die je van ze gewend bent. Service waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Maar dan met extra ondersteuning en voordelen voor jou als klant!

Klaar voor de toekomst

Joost: “De techniek staat niet stil, dus wij ook niet! Al vanaf het begin scholen we ons bij met de nieuwste trainingen. Zo kunnen we niet alleen het onderhoud, maar ook storingen in onze werkplaats altijd professioneel aanpakken. Door de snelheid waarmee de techniek ontwikkeld hebben we gezocht naar een oplossing om altijd bij te blijven. Dit heeft ons ertoe gezet ons aan te sluiten bij Autovakmeester. Zo zijn we klaar voor de toekomst.”

Landelijke garageformule

Autovakmeester is een landelijke garageformule, onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux. “Doordat wij gebruik kunnen maken van technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden in de werkplaats! Daarnaast biedt het extra klantenvoordeel, namelijk 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties en 24/7 pechhulp in heel Europa. Het belangrijkste voor ons is: de klant is hiermee geholpen.”

‘Local hero’

Formule Manager van Autovakmeester, Angelo Mulder, is erg te spreken over de nieuwe toetreder: “Echte vakmensen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Deze professionele ‘local hero’ is een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Hun klanten weten dat goede service centraal staat.” De klanten van Docars kunnen met alle automerken terecht in de moderne uitgeruste werkplaats voor onderhoudsbeurten, storingen, APK keuringen en occasions. Zij kunnen rekenen op 24 maanden garantie op onderdelen en arbeid, pechhulp, onderhoud en reparatie van alle merken (met specialisme VW, Audi, Seat en Skoda). De goed opgeleide en servicegerichte technici gebruiken uitsluitend A-merkonderdelen en je behoudt je fabrieksgarantie wanneer je je auto bij Docars laat onderhouden. En de koffie staat altijd klaar!

  • Docars is te vinden aan de Provincialeweg 194 in Oosteind
  • www.docars.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden