De kracht van refurbished producten

Foto: Refurbished.nl

[ADVERTORIAL] – De markt van refurbished producten is de afgelopen jaren flink gestegen. Tegenwoordig gaan veel mensen voor een refurbished iPhone of iPad, en op deze manier wordt er steeds vaker een tweede leven gegeven aan een hoogwaardig Apple product. Naast het feit dat refurbished producten vaak beter zijn voor je portemonnee speelt het duurzame aspect ook een steeds belangrijkere rol. Met de aanschaf van een refurbished product draag je namelijk jouw steentje bij aan een duurzamere samenleving.

Kwaliteit getest door experts

Wanneer je kiest voor een refurbished iPhone, iPad of MacBook kies je voor kwaliteit. Maar hoe wordt deze kwaliteit precies gewaarborgd? Neem bijvoorbeeld een refurbished iPhone. Een refurbished iPhone is een iPhone die in veel gevallen al eerder een eigenaar heeft gehad.  Deze gebruikte iPhones worden vervolgens opgekocht door gespecialiseerde bedrijven die de iPhones controleren op verschillende punten. Als er bij de controle defecten worden geconstateerd dan worden deze vervangen door nieuwe onderdelen. Nadat deze onderdelen zijn vervangen ondergaat de iPhone een laatste controle. Wanneer alles in orde is mag de iPhone verkocht worden onder het refurbished als zijnde een refurbished product.

Beter voor het milieu

Veel mensen proberen meer te letten op het verduurzamen van de samenleving. Vooral de dingen als het scheiden van afval, het kopen van alternatieven van plastic en het rijden in een elektrische auto is de afgelopen jaren flink toegenomen. Logisch, want het verduurzamen van de samenleving is ontzettend belangrijk. Wanneer je een refurbished product aanschaft wordt er automatisch een tweede leven gegeven aan een product. De levensduur van dit product wordt verlengt, en er hoeft geen nieuw product gemaakt te worden. Dat betekent minder CO2 uitstoot door fabricage en transport en minder mijnen naar kostbare metalen.

Bespaar honderden euro’s

Een van de bekendste voordelen van refurbished producten is het prijskaartje. Wanneer je kiest voor een refurbished product bespaar je tot wel -60% op de originele waarde van het product. Dit terwijl het product in uitstekende staat verkeerd!  Neem bijvoorbeeld de iPhone 11, als je deze officieel via Apple zou kopen ben je zo’n € 692 kwijt, maar als je voor een refurbished iPhone 11 zou kiezen dan betaal je nog maar € 539! Op deze manier bespaar je het milieu én je portemonnee.

Een langere garantietermijn dan Apple

Wanneer je een grotere uitgave doet is het belangrijk om rekening te houden met de garantie. Koop je een nieuwe iPhone, iPad of MacBook dan krijg je maar een garantie van 1 jaar bij Apple. De refurbished markt probeert hier wel in mee te gaan door maar liefst 2 jaar garantie te geven. Wil je helemaal zeker zijn van een lange garantietermijn, dan kun je terecht bij refurbished.nl. Zij geven standaard 3 jaar garantie op het gehele assortiment. Refurbished.nl gelooft in de kracht en kwaliteit van hun refurbished producten en dat vertalen zij door in een langere garantietermijn.

Oude elektronica inruilen

Wanneer je op zoek gaat naar een refurbished telefoon heb je vaak nog een oude telefoon liggen. Bij sommige leveranciers is het mogelijk om je oude telefoon in te ruilen. Afhankelijk van de staat van deze telefoon kunnen zij er dan weer een tweede of derde leven aangeven en er een ander mee blij maken. Hiervoor ontvang je natuurlijk een bedrag, wat je weer kunt inleggen bij je refurbished telefoon. Zo ontvang je nóg meer korting en zorg je ervoor dat de refurbished markt draaiende blijft.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden