Kippie heeft grotere nieuwe zaak geopend in Winkelcentrum Arendshof

Ben jij je neus ook al eens achterna gelopen, naar de nieuwe locatie van Kippie Oosterhout? Ruim een jaar geleden vestigde Kippie zich aan de Arendshof 60 in het winkelcentrum van Oosterhout. Na dat jaar was het duidelijk, Kippie was toe aan een nieuw, groter, pand! Een mooie, gloednieuwe locatie werd gevonden, aan de overkant op Arendshof 29. Je hoeft dus niet ver te zoeken, enkel even om te draaien!

Nieuwe winkel op Arendshof 29

Na een intensieve verbouwing kwam daar de nieuwe winkel, met een heel open aanzicht en een mooie, grote toonbank die je direct aan de looproute van het centrum vindt. Dit zorgt ervoor dat zowel de ogen als de neus geprikkeld worden! Veel klanten en langslopende passanten complimenteren de medewerkers dan ook regelmatig. “Alles ziet er zo mooi uit!” en “We krijgen al honger van alleen het ruiken van jullie grillproducten” zijn dan ook veel gehoorde opmerkingen. Reden te meer om er eens een kijkje te gaan nemen!

Verse grillproducten

Bij Kippie vind je allerlei heerlijke, kant en klare producten die veelal met kip te maken hebben. Zo kun je er vers gegrilde kippenpoten (5 Stuks voor slechts €5,50!) vinden, maar ook een smakelijke portie mihoen met kipsaté behoort tot de mogelijkheden. Naast hun hoofdproduct ‘kip’, hebben zij ook ontzettend smakelijke spareribs én ook voor vegetariërs is er, op bestelling, iets lekkers te vinden! Kortom, voor ieder wat wils! Je kunt in deze winkel zelf je maaltijd voor die dag samenstellen, maar je kunt ook een voorraadje meenemen voor thuis. Haast alle producten zijn in te vriezen maar door de versheid van de bereiding, zijn alle producten ook minimaal 3 dagen te bewaren in de koelkast. Je kunt dus met een gerust hart allerlei lekkers mee nemen.

Complete pakketten

En kun je niet zo goed kiezen, dan denken de medewerkers van Kippie graag met je mee! Zo hebben zij altijd verschillende pakketten in de aanbieding, waarbij zij al combinaties voor je hebben gemaakt. Bijvoorbeeld 600 gram Chinese bami, met drie lekkere kipsaté’tjes, zes kipkluifjes en een zak kroepoek voor slechts €10,99! Dat is een maaltijd voor twee personen met van alles er in én helemaal kant en klaar. Enkel even opwarmen dus, dat is een lekker en makkelijk avondje! En zoek je meer iets voor tussendoor of voor de lunch? Ook dan ben je bij Kippie aan het juiste adres. Ze verkopen heerlijke stokbroodjes, gevuld met kipfilet. Je kunt dit broodje naar smaak af toppen met een lekkere saus, die je zelf uit de sausbar tapt. Heb je liever een snelle hap? Dan zijn de snackbroodjes met kipkroket, kipfrikandel of kipburger meer iets voor jou. Ook hier mag je weer zelf een saus bij pakken én dat kost je helemaal niets. Dat is pas service he?!

Kippiepan

Wil jij binnenkort weer een gemist feestje inhalen, of eindelijk je verjaardag weer eens ‘ouderwets’ vieren? Ook dan zit je goed bij Kippie. Sander, eigenaar van Kippie Oosterhout: “Wij hebben het concept ‘Kippiepan’ en dat werkt als een tierelier op feestjes en partijen! Mensen kiezen bij ons de inhoud die ze willen. We hebben ruim 20 verschillende opties dus er zit voor ieder wat wils bij. Vervolgens maken wij de inhoud klaar in een speciaal daarvoor gemaakte schaal. Deze schaal zetten mensen thuis in de geleende Kippiepan, stekker er in en daarna is het smullen!” De speciale Kippiepan zorgt dat alles warm wordt én blijft. Juist dat zorgt voor het succes van deze formule, vertelt Sander ons.

Lekker lang snacken

“Omdat de hapjes gedurende een langere periode lekker warm blijven, kunnen mensen lekker op hun gemakje snacken of lang tafelen. Dat vinden veel mensen prettig en het eten blijft dan ook vele malen smaakvoller, dan wanneer het afkoelt.” Nieuwsgierig geworden of zelf op zoek naar inspiratie voor jouw feest of familiediner? Via de link onderaan dit artikel kun je alle opties vinden. Maar je kunt natuurlijk ook even navraag doen in de winkel. De medewerkers staan je graag te woord en kunnen met je meedenken wat voor jou het meest geschikt is. Bent u na het lezen van al deze informatie ook benieuwd naar de nieuwe Kippiewinkel? Loop dan eens langs, je zult versteld staan van al het lekkers!

  • KLIK HIER voor de informatie over de kippiepannen
  • Kippie Oosterhout, Arendshof 29 (winkelcentrum Arendshof), tel.: 0162 – 795 469
  • Open van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.30 uur, vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden