SunnyExodus.nl: een bijzondere webshop met een missie

Foto: SunnyExodus.nl

Op 12 juli startte Catharina Spaargaren haar webshop SunnyExodus.nl: een webshop met een missie. Wij spraken Catharina over haar bijzondere webshop.

SunnyExodus.nl

Catharina Spaargaren startte eerder dit jaar met een webshop met duurzame producten voor baby’s en kinderen. Ze wil zich met haar jonge webshop SunnyExodus.nl inzetten voor gelijke kansen voor ieder levend wezen op aarde. Catharina: “Het behoud van de wereld is voor haar van groot belang en het recent verschenen zesde klimaatrapport van het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) maakte mij nogmaals duidelijk dat milieubewust werken noodzakelijk is. Daarom ben ik met deze bijzonder webshop gestart.”

Eerlijke producten

Catharina gaat verder: “Mens, dier en natuur zijn waardevol. Sunny Exodus handelt daarom alleen in eerlijke producten. Over ieder product wordt nagedacht. De webshop is gevuld met onder meer poppen, rammelaars, muziekdoosjes en omkeerbaar speelgoed van biologisch katoen met het GOTS-label. De slaapzakjes en knuffeldoekjes zijn fluweelzacht en zijn eveneens van biologisch katoen en GOTS-gecertificeerd. De uitgebreide productbeschrijvingen in de webshop (en blog) lichten de producten verder toe.”

Ieder product is uniek

Gelukkig hoeft Catharina haar webshop niet alleen te runnen en heeft ze hulp haar drie volwassen kinderen. Catharina: “In mijn webshop is ieder product uniek en heeft ieder product een verhaal. Zo maken vluchtelingvrouwen uit Afghanistan in India bijzonder mooie poppen van lapjes stof, afkomstig van de grote kleding vuilnisbelt. Sunny Exodus biedt twee poppen uit deze collectie aan: Soumba en Calla. Ik hoop dat de lezers van Oosterhout Nieuws net zo begaan zijn met de wereld als ik en bereid zijn ietsje meer te betalen voor eerlijke producten. Ik hoop dat het storm gaat lopen met bestellingen!” Kijk voor de webshop en de blog van Catharina Spaargaren op de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden