Maak kennis met de wereld van reptielen bij Jurassic World

Sinds 7 augustus kun je voor reptielen, voedseldieren en alle benodigdheden terecht bij de nieuwe reptielenwinkel Jurassic World in Rijen.

Jurassic World Reptielen

Bijna twee maanden geleden werd aan de Stationsstraat 30 in Rijen de nieuwe reptielenwinkel Jurassic World geopend. “Wij willen met onze winkel, mensen kennis laten maken met de mooie wereld van reptielen. Bij Jurassic World Reptielen kun je dus naar de dieren komen kijken. In onze winkel vertellen we je graag alles over het houden van reptielen of amfibieën en alles wat je daarvoor nodig hebt. En natuurlijk staat er altijd een vers bakje koffie of iets te drinken voor kinderen klaar!”

Van hobby naar winkel

“Zelf houden wij al jarenlang diverse soorten reptielen en dus was de stap naar het openen van een winkel voor ons een logische vervolgstap. Van hobby naar winkel zogezegd! Bij Jurassic World heb je een ruime keuze aan reptielen, maar wij hebben ook diverse levende of bevroren voedseldieren. Wij informeren je graag over deze bijzondere dieren en geven graag een passend advies over alles wat je ervoor nodig hebt om deze bijzondere dieren op een goede en diervriendelijke manier te houden. Zo kun je het beste en het meeste van je dieren genieten!”

Webshop

“Je kunt in onze winkel niet alleen terecht de dieren en het bijbehorende advies want je vindt bij Jurassic World ook alles wat je verder nog nodig hebt voor het houden van reptielen op het gebied van huisvesting en verzorging. Hierbij kun je denken aan diverse maten en merken terraria, maar ook lampen en verwarming bijvoorbeeld.” Naast de winkel in Rijen is er ook een splinternieuwe webshop geopend. “Onze webshop is het verlengde van onze fysieke winkel. Zo kun je op de website bijvoorbeeld zien welke dieren op dit moment op voorraad zijn en kun je toebehoren en benodigdheden eenvoudig bestellen en thuis laten bezorgen.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden