Qerstballenactie om geld in te zamelen voor ‘Project Glimlach’

Qerstballenactie
Foto: Quisine Oosterhout

Restaurant Quisine op de Heuvel organiseert dit jaar een speciale Qerstballenactie om geld op te halen voor ‘Project Glimlach’ van RTL.

Quisine op de Heuvel

Restaurant Quisine op de Heuvel opende eerder dit jaar haar deuren na een flinke verbouwing van het oude postkantoor op de Heuvel. En speciaal voor de feestdagen hebben zij dit jaar een Qerstballenactie waarbij ze geld op gaan halen voor ‘Project Glimlach’ van RTL. Met de opbrengst van deze actie gaat Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje aan de slag voor betere zorg en omstandigheden voor kinderen en hun familie in kinderziekenhuizen in Nederland.

Adopteer een Qerstbal

Hoe werkt deze bijzondere actie? Vanaf aanstaande woensdag kun je voor 5 euro een Qerstbal adopteren bij Restaurant Quisine. Deze komen in het restaurant te hangen. Voor iedere kerstbal die je adopteert krijg je een waardebon van 10 euro terug. En je mag zoveel kerstballen kopen als je zou willen en hierdoor extra waardebonnen sparen!  Door een Qerstbal te adopteren gun je niet alleen jezelf en iemand anders een glimlach op het gezicht, maar ook zieke kinderen. Van iedere Qerstbal doneert Quisine namelijk 1 euro aan Project Glimlach. Vanaf woensdag te verkrijgen in het restaurant of via de website van Quisine. Reserveren kan nu al door je gegevens en het aantal gewenste ballen te mailen naar [email protected]

Kans op een Qerstpakket

Adopteer je een Qerstbal? Dan krijg je niet alleen een waardebon, maar ook een Qerstkaart. Daarop schrijf je jouw Qerstwens voor iemand die het verdient om in het winterzonnetje gezet te worden. Lever de kaart weer in wanneer je deze volledig hebt ingevuld. Uit alle Qerstkaarten worden 5 gelukkigen gekozen waar een goedgevuld Quisine Qerstpakket t.w.v. € 100,- wordt bezorgd op 24 december!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden