[VACATURE] Autotechnicus bij Vakgarage Struijk

Foto: Vakgarage Struijk

Vakgarage Struijk is een zelfstandig universeel autobedrijf dat staat voor kwaliteit en betaalbaar autorijden. In de garage aan de Kanaalstraat werkt een jong team professionele automonteurs. Klanten kunnen bij Vakgarage Struijk terecht voor onderhoud en reparatie, maar ook voor aan- en verkoop van auto’s en APK-keuringen.

Vacature autotechnicus/technisch specialist

Door groei is er op korte termijn ruimte voor een autotechnicus/technisch specialist. Ben jij de ideale nieuwe medewerker, dan beschik je niet alleen over relevante werkervaring, maar pas je ook binnen het jonge en professionele team. Uiteraard ben je gediplomeerd APK-keurmeester, heb je affiniteit met elektronica, heb je zin in de toekomst van autotechniek en ben je 32 tot 40 uur beschikbaar. Beschik je ook nog over commerciële vaardigheden, dan is dat zeker een pré!

Iets voor jou? Reageer dan direct!

Vakgarage Struijk biedt je een leuke en uitdagende baan met een salaris conform de CAO. Je krijgt volop de kansen om te blijven groeien. Ben jij de ideale kandidaat? Reageer dan snel door je motivatie met CV te mailen aan: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen