Wegen en fietspaden in Oosterhout kunnen beter

Foto: Oosterbouwt

[advertorial] De afgelopen jaren is flink geïnvesteerd in wegen en fietspaden in Oosterhout. Maar daarmee zijn we er nog niet.

Verkeersproblemen aanpakken

Iedereen kent wel voorbeelden van straten die hoognodig aangepakt moeten worden. Of het nu gaat om een veilig fietspad, of juist meer parkeerplaatsen, er zijn genoeg ideeën om het beter te doen. Maar dit kost veel geld. De VVD Oosterhout wil graag meer geld uitgeven om juist de verkeersproblemen in de buurt en in de stad aan te pakken. Want files lossen niet vanzelf op en wegen worden niet vanzelf veiliger!

Goed onderhoud

De VVD wil dat:

• Kinderen veilig naar school kunnen. Samen met de scholen, ouders, omwonenden en politie richten we de schoolomgeving veilig in. Bij de Pionier en Achthoek is dit nog niet in orde!
• Wegen, fietspaden en straten moeten goed onderhouden worden. Hier is meer geld voor nodig.
• Met de groei van Oosterhout, is investeren in nieuwe wegen en betere en bredere fietspaden nodig. Problemen pakken we aan en schuiven we niet naar een andere straat of wijk.
• Er een plan komt hoe de bussen het beste kunnen rijden zodat alle wijken en kerkdorpen goed bereikbaar zijn met openbaar vervoer.

Oosterhout blijft goed, wordt beter!

Wil je ook dat er meer geld komt voor verkeer in jouw buurt of wijk? Kies dan 16 maart voor de VVD Oosterhout.
Meer weten over onze plannen? www.oosterhout.vvd.nl

  • Dit artikel werd je aangeboden door VVD Oosterhout

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen