ONE zoekt nieuwe energiecoaches

Foto: ONE

Draag je ook graag een steentje bij aan een duurzame toekomst en kom je graag in contact met mensen? Word dan energiecoach bij ONE!

Energiecoach ONE

Een energiecoach gaat het gesprek aan over het energieverbruik in de woning. Aan de keukentafel bij de mensen thuis. Eenvoudige, verrassende en uitdagende vragen over energieverbruik, verduurzamen van de woning en het besparen van energie. Energiecoach Cees Lodders: “De mensen zijn altijd zo dankbaar voor de informatie die de energiescan oplevert. Ik ben onderzoekend van aard. En alles wat ik niet weet, dat zoek ik op. Ik heb het voordeel dat ik met pensioen ben en er alle tijd voor heb.”

‘Reisleider energiebesparing’

“De energiecoach is een reisleider door het energiebesparingstraject.” zo vertelt energiecoach en coördinator Jaap Stel. Hij zorgt voor de juiste coach bij elke vraag. Daarnaast stuurt Jaap vrijwilligers die energiecoach willen worden met een ervaren coach op pad. Een goede manier om in de praktijk te ontdekken hoe leuk het werk is en of het bij je past. “Je hoeft niet gestudeerd te hebben om energiecoach te worden. Het belangrijkste is dat je open staat voor alle vragen.”

Ook iets voor jou?

Wil je precies weten wat een energiecoach doet? Op de website van ONE via de onderstaande link vind je vijf interviews met energoiecoaches zoals Cees en Jaap. Ben je enthousiast geworden en wil je als energiecoach aan de slag? Mail dan voor meer informatie naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen