Zuivelboerderij de Driehoek viert haar jubileum met een open dag en streekmarkt

Foto: Zuivelboerderij de Driehoek

Zondag 3 juli viert zuivelboerderij de Driehoek haar 7 jarige bestaan met een open dag en streekmarkt. Daarnaast worden de nieuwe speeltuin en foodtruck feestelijk geopend.

Open dag De Driehoek

Op zondag 3 juli viert Zuivelboerderij de Driehoek haar 7 jarige bestaan. Zij doen dat met een speciale open dag. Op de boerderij kunt u uitleg krijgen over de koeien, de melkrobots en alles wat je altijd al wilde weten over een melkveebedrijf. Uiteraard kunt je tijdens de open dag ook gewoon terecht om te proeven en te genieten van de lekkerste abdijkaas of romige graskaas en kun je de onlangs geïntroduceerde kaasfondue proeven. Ook zal de nieuwe speeltuin feestelijk in gebruik worden genomen en kun je voor het eerste smullen van allerlei lekkers uit de nieuwe foodtruck. Zo kun je genieten van heerlijk ambachtelijk schepijs en tosti’s gemaakt met de lekkerste kaas van Oosterhout! Vanaf 3 juli kun je dagelijks terecht in de speeltuin en zal de foodtruck hier iedere woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag te vinden zijn.

Bourgondische streekmarkt

Daarnaast kun je tijdens de open dag op 3 juli op het mooie kloosterterrein van de Sint Paulusabdij een streekmarkt vinden waar heerlijke producten uit de streek geproefd en gekocht kunnen worden. De streekmarkt omvat ongeveer 17 kraampjes, een genot voor de echte Bourgondiërs! Zo worden er onder andere runderburgers van de Big Green Egg gebakken, kunnen er verschillende soorten zuivel worden geproefd en vind je er ijs, droge worst, honing, jam, groenten en uiteraard kaas! Voor de kinderen ook genoeg vertier met onder andere een springkussen, boerderijspelletjes, traptractors en kalfjes knuffelen. Tot slot kun je na een korte wandeling over het mooie kloosterterrein de sterren van het bedrijf gaan bezoeken: de koeien die verantwoordelijk zijn voor de melk waar de kaas van gemaakt wordt!

Meer informatie

De open dag is op zondag 3 juli tussen 10.00 en 16.00 uur en de entree voor volwassenen is 3 euro per persoon en voor kinderen gratis. Zuivelboerderij de Driehoek is te vinden aan de Hoogstraat 82B op de weg naar Oosteind/Dongen. Kijk voor meer informatie op de onderstaande link of de Facebookpagina van Zuivelboerderij de Driehoek.

  • www.zuiveldriehoek.nl
  • KLIK HIER voor de Facebookpagina van Zuivelboerderij de Driehoek
  • Deze advertorial is mede mogelijk gemaakt door Zuivelboerderij de Driehoek

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen