‘Het postkantoor voor iedereen’ bestaat alweer 6 jaar!

Foto: Business Post Oosterhout

In zes jaar tijd groeide Business Post Oosterhout, ‘Het postkantoor voor iedereen’, van twee naar vijf medewerkers.

6 jaar Business Post Oosterhout

Noud Struijk startte op 2 augustus 2016 Business Post Oosterhout. Nog niet wetend wat hem te wachten stond, maar een uitdaging die hij met twee handen heeft aangegrepen. Eerst samen met zijn vrouw Gerry maar inmiddels is het team uitgebreid naar de vijf medewerkers. Door PostNL werd deze locatie maar liefst tot twee maal toe als ‘Retailer van de Maand’ bekroond. Dat zegt wat over de aanwezige expertise en inzet. Business Post Oosterhout is dé expert geworden in bewerkelijke posttransacties zoals pakketten naar het buitenland, waar vaak veel papierwerk bij komt kijken.

Niet alleen postzaken

Ook het verzenden van waardevolle zaken door middel van aangetekende post, verzekerde pakketten of spoedzendingen behoort hier tot de mogelijkheden. De pakketten variëren in maat van een volle rolcontainer en maximaal 30 kg tot het kleinste brievenbuspakketje van een paar honderd gram. Daarnaast kun je er terecht voor het overschrijven van voertuigen en motorboten, het verkopen van vispassen, postzegels, verhuiskaarten, dozen, brievenbusdoosjes en ander verpakkingsmateriaal, maar ook wenskaarten, papier en andere kantoorartikelen. Op de locatie staan ca 350 postbussen die zowel door bedrijven als particulieren aangevraagd kunnen worden. Interesse? Loop dan eens binnen of bel en vraag naar de mogelijkheden.

Late afvoer van post

Mensen komen van heinde en verre naar het postkantoor aan de Fazantstraat. Dat komt onder andere door onze late afvoer van post. Alle brieven en pakketten die voor 18.30 uur worden aangeboden gaan nog mee met PostNL. Daarmee heeft Business Post Oosterhout de laatste afvoer in de regio. Dat is natuurlijk erg fijn voor bedrijven en kleinere webshops, maar ook goed om te weten wanneer je zelf een pakketje wilt versturen dat ergens de volgende dag nog moet zijn. Business Post Oosterhout is een postkantoor waar service nog bestaat en waar altijd dat extra stapje wordt gezet, zelfs wanneer je als klant daar niet specifiek om vraagt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen