De 26e brochure van de Oosterhoutse Zomerschool is uit

Foto: Zomerschool Oosterhout

Maandag 29 april vond bij activiteitencentrum De Slotjes de presentatie plaats van de Zomerschool Oosterhout brochure 2024. Het boekje staat weer bol van de activiteiten, die plaats vinden van maandag 8 juli tot en met vrijdag 9 augustus 2024.

Zomerschool Oosterhout

Juist omdat in de zomerperiode veel clubs voor senioren stil liggen, speelt de Zomerschool hierop in met het aanbieden van diverse leuke, informatieve, leerzame maar vooral gezellige uitstapjes. U hoeft zich de komende zomer zeker niet te vervelen. Er worden 44 activiteiten aangeboden in prijs variërend van 4,50 tot 96,50 euro. Voor ieder budget is er zeker een activiteit te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld lezingen, tuinen, wandelingen, bedrijfsbezoeken, workshops en ook zeven dagtochten.

Schrijf tijdig in

Hoe eerder je inschrijft hoe groter de kans dat je deel kunt nemen. Zeker bij die activiteiten, waar slechts een klein aantal deelnemers kan worden ontvangen. In het midden van het programmaboekje en via de link onderaan dit artikel vind je het inschrijfformulier. Lever per persoon één formulier in. Er kan nu worden ingeschreven en de inschrijftermijn sluit op maandag 20 mei 2024.

Programmaboekje

De programmaboekjes zijn gratis verkrijgbaar bij Surplus, het gemeentehuis, de VVV-Theek 5, de activiteitencentra De Slotjes, De Bunthoef en Dommelbergen. Ook liggen er boekjes bij de dorpshuizen in Den Hout, Dorst en Oosteind, de Pannehoef en het Floraliapark.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen