Jubilerende Boskapel houdt speciale Pinksterdienst in het bos

Foto: Boskapel Oosterhout (via Facebook)

Het is dit jaar precies 60 jaar geleden dat de eerste kerkdienst plaatsvond in het bos nabij de Katjeskelder.

Boskapel Onze Lieve Vrouw ter Elzen

Al 60 jaar worden er in de Boskapel Onze Lieve Vrouw ter Elzen in de bossen van de Katjeskelder zomerse kerkdiensten gehouden. Deze zondag belooft extra feestelijk te worden, want dan wordt het 60-jarige jubileum gevierd met een speciale Pinksterdienst. De Oosterhoutse predikant Jan Gerd Heetderks is voorganger van de dienst die om 10.00 uur begint.

Pinksterdienst in het Bos

Naast de inspirerende boodschap van Pinksteren zal het Interkerkelijk Gospelkoor Inspiration optreden. Het eigen gezang wordt begeleid door organist Jacob van Nes. Na afloop van de dienst zijn er feestelijke drankjes in plaats van de gebruikelijke koffie en thee. De toegang is gratis. Een bijdrage in de onkosten is welkom, al is dit niet noodzakelijk.

Meer informatie

De speciale Pinksterdienst is op zondag 19 mei vanaf 10.00 uur in de Boskapel Onze Lieve Vrouw ter Elzen. Deze is te vinden door vanaf de parkeerplaats bij het waterleidingbedrijf aan de Bredaseweg het fietspad volgen. Na ongeveer 800 meter is er een poortje dat verder het bos in leidt. De route wijst zichzelf.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen