Oosterhoutse Avond4daagse start op woensdag vanaf een nieuwe locatie

Foto: Oosterhout Nieuws

Op de tweede dag van de Oosterhoutse Avond4daagse, woensdag 29 mei, wordt er dit jaar gestart vanaf een nieuwe locatie.

Oosterhoutse Avond4daagse

Ook dit jaar organiseert stichting Willem van Duivenvoorde voor de 76e keer de Oosterhoutse Avond4daagse. Deze zal plaatsvinden op 28, 29, 30 en 31 mei. Voorzitter Mathijs Raaijmakers: “We starten iedere dag vanaf een andere locatie. We doen dat om de routes door zoveel mogelijk verschillende delen van onze mooie stad te laten lopen. Daarbij letten we uiteraard op of er veilige routes uit kunnen zetten en of er voldoende ruimte is om zoveel lopers te ontvangen.”

Nieuwe startlocatie

Mathijs gaat verder: “Nieuw is dat we dit jaar op woensdag zullen starten vanaf Recreatieoord De Warande aan het Wilheminakanaal Zuid, waarbij de lopers ook een deel van hun route dwars door Museum Oud Oosterhout zullen lopen. Onze vrijwilligers hebben met name voor de 5 en 10 kilometer mooie en uitdagende routes uitgezet. De overige startlocaties zijn gelijk gebleven. De eerste dag starten we traditioneel vanaf Sportpark de Contreie, de thuisbasis van onder andere VV Oosterhout en Handbalvereniging OHC’01. Op donderdag starten we vanaf Sportpark Slotbosse Toren, thuis van honk- en softbalvereniging Twins en de laatste avond starten we vanaf de Markt, het hart van onze Bruisende Binnenstad.

Geef je nu op!

Bij de aanmelding geef je aan welke afstand je per dag wilt lopen en hoe vaak je hebt deelgenomen, zodat de juiste medaille voor je klaarligt. De VVV bevindt zich in Theater de Bussel aan de Torenstraat en is geopend van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag is de VVV gesloten. Zoals elk jaar bedragen de inschrijfkosten 5 euro per persoon met medaille en 2,50 euro zonder medaille. Let op: bij de VVV kun je alleen met pin betalen, contant geld wordt niet geaccepteerd! Klik op de onderstaande link voor meer informatie en de nieuwe routes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen