Sluit je werkweek vrijdag af met Friday Night Skate

Foto: tassilo111 by Pixabay

Op vrijdagavond 14 juni organiseert IJSCO samenwerking met Moove de Friday Night Skate de afsluiting van de werkweek.

Friday Night Skate

Vrijdagavond 14 juni kun je als skater of skeeleraar vanaf 20.30 uur meedoen aan Friday Night Skate. De start is bij Recreatieoord De Warande en de tocht is 7 kilometer lang, begeleid door een geluidswagen voorop en een bezemwagen achteraan. Het motto is “Samen uit, samen thuis”, wat betekent dat je als groep gaat rijden.

Centrumroute

De route begint bij de Warande, gaat via de LMP weg en kruispunt Trommelen, door het winkelcentrum, en vervolgt via de Kerkstraat, Slotpark, Slotlaan, Paterserf en Wilhelminakanaal Zuid terug naar de Warande. Bij de afdaling van de brug is er een uitloop voor minder ervaren skaters zodat iedereen veilig de bocht kan nemen. De veiligheid wordt gewaarborgd door verkeersregelaars, EHBO’ers en vrijwilligers van IJSCO. Voor degenen die nog meer willen skaten, is de wielerbaan rondom de vijver beschikbaar voor extra rondjes.

Geef je nu op!

Vanaf 19.30 uur ben je al welkom op het terrein en kun je omkleden in het Grand Café waar ook kluisjes beschikbaar zijn. Er is een beperkte hoeveelheid skates en beschermingsmiddelen aanwezig, en voor de veiligheid zijn helmen verplicht.Deelname kost 3 euro per persoon en deze dient bij inschrijving te worden betaald. Inscchrijven kan direct via de link onderaan dit artikel. Bij meer dan 100 deelnemers is IJSCO van plan later dit jaar een tweede Night Skate te organiseren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen