Gezondheidscafé met thema ‘Bouw je mee aan een gezonde leefomgeving?’

De Gekroonde Bel
De Gekroonde Bel
Foto: Google Streetview

Op 26 juni gaat er weer een Gezondheidscafé plaats vinden in De Gekroonde Bel aan de Bredaseweg. Dit maal met als thema ‘Bouw je mee aan een gezonde leefomgeving?’.

Gezondheidscafé

Op 26 juni vindt er tijdens het Gezondheidscafé een interactieve sessie plaats met als thema ‘Bouw je mee aan een gezonde leefomgeving?’. De avond belooft inzichten en inspiratie van diverse deskundigen die dagelijks bijdragen aan een gezondere en groenere leefomgeving. Vincent Luyendijk, strategisch adviseur en vernieuwer, zal laten zien hoe we ruimte kunnen maken voor gezondheid in onze leefomgeving. Met zijn vooruitstrevende ideeën en praktische benadering inspireert hij mensen om hun omgeving gezonder en leefbaarder te maken.

Programma

Miriam Kierkels, ontwerper Openbare Ruimte bij de Gemeente Oosterhout, werkt dagelijks aan het bevorderen van een gezonde en groene omgeving in de stad. Haar ontwerpprincipes en projecten illustreren hoe publieke ruimtes kunnen bijdragen aan het welzijn van de inwoners. Mijntje Arts, een gedreven fysiotherapeut en leefstijlcoach, heeft een brede kijk op gezondheid. Met haar expertise in fysiek welzijn en leefstijlverbetering, biedt zij praktische tips en adviezen om een gezondere levensstijl te omarmen. De avond wordt geopend door wethouder Clemens Piena, die het belang van een gezonde leefomgeving voor de gemeenschap zal onderstrepen. Chantal Walg zal als ervaren gespreksleider de avond in goede banen leiden, waarbij zij zorgt voor een vloeiend en boeiend programma.

Meer informatie

De interactieve sessie ‘Bouw je mee aan een gezonde leefomgeving?’ van het Gezondheidscafé is op 26 juni bij de Gekroonde Bel aan de Bredaseweg 106. De avond start om 19.30 uur en zal duren tot ongeveer 22.00 uur. Je kunt je aanmelden door te mailen naar: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen