Het Vlindereffect van jubilerend troubadour Theo van Drunen

Foto: Theo van Drunen

Theo van Drunen viert 50 jaar als troubadour met een voorstelling vol eigen liedjes, covers en anekdotes in Geertruidenberg.

Troubadour Theo van Drunen

In 1974 zette Oosterhouter Theo van Drunen zijn eerste stappen als troubadour, met een repertoire van kleinkunstliedjes van zowel andere artiesten als eigen werk. Vijftig jaar later viert hij dit jubileum met een speciale voorstelling in Geertruidenberg, zijn geboorteplaats. De show belooft een mix van eigen nummers, covers, en prikkelende anekdotes en overpeinzingen. Theo vier zijn 50-jarige jubileum met een nieuwe voorstelling in de Admiraalszaal. Theo is geboren in Geertruidenberg en voelt zich daarom speciaal thuis in de Admiraalszaal.

Jubileumvoorstelling

Theo staat bekend om zijn kritische blik op de samenleving. In zijn jubileumvoorstelling vraagt hij zich af waarom er zoveel negativiteit en somberheid heerst over Nederland, terwijl het een van de beste landen ter wereld is. Hij wil samen met zijn publiek onderzoeken hoe de chaostheorie en het vlindereffect een positieve verandering kunnen teweegbrengen. Het is een poging om de wereld een beetje vrolijker te maken.

Meer informatie

De voorstelling ‘Het Vlindereffect’ van de Oosterhoutse troubadour Theo van Drunen is te bezoeken op 30 juni in de Admiraalszaal. De inloop is vanaf 14.00 uur en de voorstelling begint om 14.30 uur. Kaarten kosten 16 euro per stuk en zijn direct te reserveren via de onderstaande link. De Admiraalszaal is te vinden in Fort Sint Gertudis aan de Haven 54 in Geertruidenberg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen