Zondag braderie en snuffelmarkt in de Bruisende Binnenstad

Foto: Ons Mien Events

Zondag 30 juni kun je in de Oosterhoutse Binnenstad lekker struinen en snuffelen in meer dan 200 kramen tijdens de Braderie en Snuffelmarkt.

Jaarmarkt en Braderie

De bruisende binnenstad van Oosterhout is vandaag tussen 11.00 en 17.00 uur het toneel van een Braderie en Snuffelmarkt met een scala aan activiteiten, kraampjes en entertainment voor jong en oud. De straten van de binnenstad worden gevuld met kleurrijke kraampjes waar lokale ondernemers, ambachtslieden en handelaren hun waren aan zullen bieden. Van handgemaakte sieraden en kunstwerken tot streekproducten en lekkernijen, er was voor ieder wat wils. In totaal zullen er meer dan 200 kraampjes worden bezet!

Koopzondag

Vandaag is het de laatste zondag van de maand en dat betekent maar één ding: Koopzondag! Van 12.00 tot 17.00 uur zijn de winkels geopend en bieden ze speciale acties en kortingen aan. Dit is de perfecte gelegenheid voor koopjesjagers om hun slag te slaan. De winkels hebben voor ieder wat wils, van mode en sieraden tot elektronica en speelgoed. Mis deze kans niet om te profiteren van geweldige deals en een gezellige dag in de binnenstad van Oosterhout. Kom langs, geniet van de sfeer en ontdek wat onze Bruisende Binnenstad te bieden heeft!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen