Thema-uurtje ‘Werk en Mantelzorg in Actitviteitencentrum De Slotjes

Foto: mantelzorgoosterhout.nl

Surplus organiseert op 20 juni van 19.00 tot 20.00 uur een thema-uurtje ‘Werk en Mantelzorg’ in Activiteitencentrum De Slotjes.

Werk en Mantelzorg

Werken en tegelijkertijd zorgen voor een familielid kan uitdagend zijn. Het kan leiden tot een negatieve werk-privé balans, een gebrek aan begrip of flexibiliteit op het werk, financiële druk, en emotionele belasting. Ook het vinden van vervangende zorg en het bespreken van deze situatie met een leidinggevende kan moeilijk zijn. Mantelzorg Oosterhout nodigt werkende mantelzorgers uit om hun ervaringen en vragen te delen tijdens het thema-uurtje ‘Werk en Mantelzorg’.

Thema-uurtje

Tijdens dit uurtje krijgen deelnemers informatie over bestaande verlofregelingen en de wegwijzer vervangende zorg. Daarnaast leren zij hoe zij gezonde grenzen kunnen stellen en effectief kunnen communiceren met hun werkgever over hun mantelzorgtaken. Een belangrijk onderdeel van het thema-uurtje is het geven van praktische tips voor gesprekken met leidinggevenden. Deelnemers leren hoe ze deze gesprekken goed kunnen voorbereiden, hun doelen duidelijk kunnen stellen, en het belang van regelmatig en open contact met hun leidinggevende. Deze tips helpen hen om eerlijk te communiceren over de impact van hun zorgtaken op hun werk.

Meer informatie

Het thema-uurtje ‘Werk en Mantelzorg’ vindt plaats op 20 juni van 19.00 tot 20.00 uur in Activiteitencentrum De Slotjes aan het Slotjesveld 15. Mantelzorgondersteuning biedt waardevolle informatie, onafhankelijk advies en ondersteuning voor mensen die langdurig voor een naaste zorgen. Deze diensten zijn gratis. Aanmelden voor de thema-uren kan via de onderstaande link. Heb je een persoonlijke vraag of behoefte aan ondersteuning? Neem dan contact op met Surplus via 0162-748600 en vraag naar mantelzorg.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen