Komend weekend weer TSC internationaal Tournament

Foto: TSC

Het TSC Internationaal Toernooi staat weer voor de deur en belooft opnieuw een groots evenement te worden.

TSC internationaal Tournament

Het toernooi heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd, waardoor topclubs steeds makkelijker de weg naar Oosterhout weten te vinden. Maar dit gaat zeker niet vanzelf: een groot team van vrijwilligers en deskundigen werkt onvermoeibaar om dit toernooi succesvol te laten verlopen. Het is geen eenvoudige taak om 40 teams, inclusief hun begeleiding, te ontvangen, te begeleiden en onder te brengen.

Europese teams

Teams uit heel Europa zullen dit jaar deelnemen, met clubs uit Duitsland, België, Portugal, Frankrijk, Griekenland en Engeland. Onder de deelnemende clubs bevinden zich grote namen zoals Borussia Dortmund, Manchester City, Paris Saint Germain, Liverpool, Benfica, Borussia Mönchengladbach en onze eigen landskampioen PSV. Daarnaast zijn er nog 32 andere clubs die zeker de moeite waard zijn om te bekijken.

Spannende wedstrijden

Opvallend is dat TSC in dezelfde poule is geloot als Liverpool, dat als groepshoofd fungeert. Dit belooft spannende wedstrijden en veel spektakel. De organisatie nodigt iedereen van harte uit om zaterdag, zondag, of beide dagen naar de Warandelaan te komen voor een weekend vol topvoetbal. De weersvoorspellingen zijn gunstig, dus er staat niets in de weg om te genieten van de wedstrijden. Mis deze kans niet om topvoetbal van dichtbij te beleven in Oosterhout! Je vindt sportcomplex De Warande van TSC aan de Warandelaan in de wijk Oosterheide. Het speelschema kun je hieronder terugvinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen