Damessolexclub Vroem zoekt nieuwe leden

Foto: Damessolexclub Vroem

Houd je van nostalgie en van gezelligheid onder elkaar? Misschien is meerijden met Damessolexclub Vroem wel iets voor jou!

Damessolexclub Vroem

Nee, deze dames maken geen gebruik van een fatbike, ebike of mountainbike. Ze kiezen voor iets nostalgischers: de Solex. Dit iconische brommertje met zijn kenmerkende motortje aan de voorkant is een bekend gezicht uit de jaren 60. Het rijden ermee brengt een rustige, pruttelende ervaring met zich mee. In Oosterhout biedt Vroem al 34 jaar de mogelijkheid om dit te ervaren. De groep bestaat uit ongeveer 15 vrouwen in de leeftijd van 45 tot 80 jaar oud, die samen veel plezier beleven. En er is altijd ruimte voor nieuwe leden!

Geen Solex, geen probleem

De bestaande leden heten je hartelijk welkom, staan klaar om je te helpen bij het vinden van een Solex en hebben zelfs enkele mooie exemplaren te koop. Ze zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt binnen de groep. Als je nog twijfelt, kun je gerust een keer als proef meerijden om te zien of de club iets voor jou is. Ze rijden ongeveer 6 tot 7 keer per jaar, meestal op zondag, en dan bezoeken ze tijdens de rit een tuin, een museum, of iets dergelijks. Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur dan snel een berichtje naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen