Speel mee met de Zonnebloemloterij en win leuke prijzen

Foto: De Zonnebloem

Met de opbrengst van de jaarlijkse loterij geeft de Zonnebloem mensen met een lichamelijke beperking iets om naar uit te kijken: een vrijwilliger die op bezoek komt, samen een dagje uit of een mooie vakantie.

Zonnebloemloterij

Mensen die meespelen met de Zonnebloemloterij maken kans op mooie prijzen. Een loterij met uitkijkgarantie dus! De vrijwilligers van de Oosterhoutse afdeling van de Zonnebloem zijn weer op pad gaan met de lotenboekjes. Voor 3 euro koop je een lot en maak je lokale activiteiten mede mogelijk. Bovendien steun je de landelijke projecten van de Zonnebloem. Die zorgen er o.a. voor dat in heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto te huur is en dat musea, attractieparken, theaters en voetbalstadions toegankelijker worden voor mensen in een rolstoel of scootmobiel.

Mooie prijzenpot

Bestel je je loten liever online? Dit kan heel eenvoudig op de link onderaan dit artikel. Je koopt dan ook loten van de Oosterhoutse afdeling van De Zonnebloem. Deelnemers aan de jubileumeditie van de loterij maken kans op indrukwekkende prijzen. En vanwege het jubileum is er een extra feestelijk prijzenpakket. Naast geldprijzen tot € 15.000, worden er o.a. e-bikes, iPads, dagjes uit, binnenlandse vakanties en airfryers verloot. De trekking vindt plaats op 7 oktober 2024. Deelnemers die hun loten online registreren of kopen ontvangen automatisch bericht over de uitslag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen