Oosterhoutse Emma (24) doet mee aan Wie is de Mol?

Foto: Screenshot Youtube

Deze week werden de kandidaten van ‘Wie is de Mol? Streaming-editie’ bekendgemaakt en de 24e Oosterhoutse Emma is een van de kandidaten.

Wie is de Mol?

De echte molloten zitten alweer met hun molboekje op schoot voor de nieuwe serie van het AVROTROS programma Wie is de Mol? Vanaf 28 juni presenteert Hila Noorzai de exclusieve streaming-versie van dit populaire televisieprogramma op NPO Start. Dit keer jagen er geen bekende Nederlands op de Mol, maar zijn het juist tien onbekende Nederlanders die naar Oman zijn afgereisd. En ook daar is niemand te vertrouwen en is niets wat het lijkt. Wie zal de Mol ontmaskeren en weet het antwoord op die ene vraag: “Wie is…de Mol?”

Oosterhoutse Emma

Een van de tien deelnemers is de 24-jarige Oosterhoutse docent kunstgeschiedenis en barista Emma. Je kon haar in 2020 al zien in de lokale versie van De Mol Oosterhout. Ze omschrijft zichzelf op de website van Wie is de Mol als een vrolijke en sociale levensgenieter die graag naar concerten gaat, tijd doorbrengt met vrienden en uren kan ronddwalen in kringloopwinkels. Om haar deelname geheim te houden, vertelde ze dat ze als vrijwilliger in een afgelegen B&B op een berg in Portugal werkte. Weet Emma de Mol te ontmaskeren? Of is Emma zelf misschien wel de Mol? De streaming-editie van Wie is de Mol? is vanaf 28 juni te streamen bij AVROTROS op NPO Start. Vier weken lang verschijnen er wekelijks twee nieuwe afleveringen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen