ZaakVooruitDag laat lokale ondernemers grote stappen zetten

Foto: St. DeZaakVooruit

Afgelopen week werd in De Houthallen de tweejaarlijkse ZaakVooruitDag georganiseerd, een evenement dat in het teken staat van ondernemerschap en groei.

ZaakVooruitDag

De zes geselecteerde ondernemers hebben tijdens de ZaakVooruitDag grote stappen gezet met hun bedrijven: Maryze Zembowicz, Remon Snoeren, Edith de Jong, Tarkan Mommers, Marte Peeters en Mireille Huberts. Tijdens de ZaakVooruitDag werkten deze ondernemers aan hun businessmodel en presenteerde hun visie aan een deskundige jury, bestaande uit Robin van der Helm, Ton van der Made en Toine Bommelijn. Na een intensieve beoordelingssessie werd Maryze Zembowicz door de jury uitgeroepen tot winnaar van de ZaakVooruitDag. Haar innovatieve aanpak en circulaire bedrijfsvoering sprongen eruit, waardoor zij de welverdiende eer in ontvangst mocht nemen.

Lokale kennis

Bedrijven vooruithelpen, dat is de belangrijkste doelstelling van de ZaakVooruitDag. Om dat voor elkaar te krijgen is de stichting ZaakVooruit opgericht. Met daarin gespecialiseerde partners met veel ervaring op het terrein van innovatie, financiën, hrm, subsidies, accountancy, juridisch zaken en marketing-communicatie. Maryze Zembowicz reageerde enthousiast op haar overwinning: “Vol enthousiasme luisterden een groep passievolle ondernemers naar mijn pitch en hielpen mij met het zoeken naar antwoorden op mijn vraagstukken. Kortom, erg waardevol. Winnen was dan ook slechts de kers op de taart.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen