VV Oosterhout groeit en zoekt vrijwilligers voor diverse functies

Foto: VV Oosterhout

Heb jij een paar uur per week de tijd en wil je als vrijwilliger VV Oosterhout helpen om verder te groeien?

Groei VV Oosterhout

VV Oosterhout heeft afgelopen seizoen een mooie groei in nieuwe leden gezien, wat ons trots maakt op onze vereniging. Met meer leden is het belangrijk dat ze alle faciliteiten en activiteiten goed blijven organiseren, en daar hebben ze jouw hulp bij nodig! Bij VV Oosterhout is het bestuur daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met allerlei taken.

Diverse vacatures

Zo zijn er mensen nodig voor het onderhoud van het terrein op Sportpark de Contreie, de schoonmaak van het gebouw, en de begeleiding van jonge scheidsrechters. Ook zoekt de voetbalvereniging een verzorger of verzorgster voor het zondagteam, iemand die kan tapen en masseren. Je moet beschikbaar zijn op dinsdag en donderdagavond en soms op zondag. Dit kan zelfs een leuke stage zijn voor een fysiotherapeut in opleiding.

Gezellige sfeer

Daarnaast is het bestuur ook nog steeds op zoek naar een Hoofd Jeugdopleiding voor recreatief voetbal, een superbelangrijke rol voor onze jeugd. Bij VV Oosterhout werk je in een gezellige sfeer en ontmoet je veel nieuwe mensen. Je maakt echt een verschil en krijgt daar veel voldoening voor terug. Bovendien staat er een vrijwilligersvergoeding tegenover. Heb jij een paar uur per week de tijd en wil je VV Oosterhout helpen om verder te groeien? Stuur dan een mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen