Yvonne de Vet volgt Lotte Kopecky op in Hart van Gilze

Foto: JEGG-DJR Academy

Yvonne de Vet van wielervereniging JEGG-DJR Academy heeft afgelopen zondag het criterium van het wielerweekend ‘Hart van Gilze 2024’ gewonnen.

Yvonne de Vet

Daarmee volgde ze de winnares van vorig jaar, Lotte Kopecky, op. Yvonne was met twee ploeggenoten Cindy Embregts en Noor Dekkers in de kopgroep van vijf aanwezig. De kopgroep was mede mogelijk door het attente koersen van Claudia Oranje, die op haar beurt de vluchters uit de greep van peloton wist te houden. Zo konden de drie van JEGG-DJR Academy het spel op de wagen gooien. Met Noor Dekker die het beulswerk voor haar rekening en Cindy die Yvonne in positie bracht in de finale, wist Yvonne de overwinning in Gilze te pakken.

Pelotonsprint

Cindy wist haar inzet beloont met een derde plaats en Noor werd voor haar inspanning beloond met een vijfde plaats. Claudia Oranje kon zich uiteindelijk via de pelotonsprint met een 9e plaats de top tien binnenrijden. Een dag eerder waren de dames van JEGG-DJR Academy ook al succesvol in de ploegentijdrit van het ‘Hart van Gilze 2024’. De twee teams van JEGG-DJR Academy pakten de eerste en de tweede plaats in de ploegentijdrit als opmaat voor het vervolg van het succes op zondag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen