De Schelleboom presenteert bonte stoet in nieuw theaterseizoen

Foto: Theater de Schelleboom

Vandaag start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen van Theater de Schelleboom. We gaan langs bij Leonie en Joost en vragen ze er alles over.

Theater de Schelleboom

Mesdames et Messieurs, het is zover! Theater De Schelleboom presenteert een prachtige parade vol kleur, spektakel en muziek. Bewonder de Mannen van Naam en vrouwen die Verzingeving komen halen of brengen. Lach mee met Der Andymeister en andere meesters van de komedie. Laat je verwennen door een Franse chef, beleef nostalgie met een 90’s Kid, ontmoet een Keurig Koppel, en luister naar De man die denkt dat hij Neil Young is. Samen met alle andere getalenteerde artiesten nemen ze je mee in een seizoen vol lachen, verwondering en onvergetelijke momenten. Kom en geniet! Joost en Leonie nodigen je graag uit: vanaf vandaag kun jij deel uitmaken van dit verrassende nieuwe seizoen!

Het fijnste publiek van Oosterhout

Vol enthousiasme kondigt De Schelleboom haar nieuwe seizoen aan, samengesteld door Joost de Jongh en Leonie Heemskerk. Het 25ste seizoen van het gezellige vestzaktheater in hartje Oosterhout. De toewijding van de getalenteerde artiesten en de warmte van het open publiek zijn kenmerkend voor voorstellingen in De Schelleboom, evenals de gezellige nazit na afloop. Joost: “Artiesten roemen ons publiek. Het is heerlijk spelen als alle energie die ze in hun optreden leggen, door mensen wordt omarmd en met evenveel warmte wordt beantwoord. Na afloop blijft vaak iedereen ook nog even hangen om gezellig na te praten.” Leonie vult aan: “Dat is en blijft toch het unieke van theater; iedere voorstelling is een eenmalige combinatie van precies deze artiest en deze groep mensen. Het is altijd vooraf een verrassing en altijd een unieke beleving achteraf.”

Wat mag je dit seizoen verwachten?

Dit seizoen belooft weer een kleurrijke traktatie te worden, vol lekkers voor de liefhebbers. Grappige cabaretiers, muzikale pareltjes, toneel & poëzie, en alles wat daar tussenin zit. Voorstellingen in try-out fase en voorstellingen in première, van Oosterhout tot Groningen, van het Brabantse land tot de Ierse vlaktes, van Country tot Jazz. Welke toppers staan er dit seizoen op het programma? “Natuurlijk kun je niet kiezen tussen je kindjes,” grapt Leonie. “Sterker nog; één van de leukste voorstellingen die ik zelf heb gezien afgelopen seizoen, daar zaten maar 25 mensen in de zaal. Het was de allereerste keer dat deze voorstelling op een podium stond, en dat had ik zelf nog nooit meegemaakt. Iedereen die erbij was, vond het fantastisch. Wat een unieke avond was dat!” Joost vervolgt: “Er zitten ook dit seizoen sowieso een aantal voorstellingen tussen die bij andere theaters al uitverkocht zijn. Dat alleen al is superleuk om te zien, want je gunt iedere artiest een volle zaal!”

Verbouwen en vermaken

Tot het einde van het jaar draait De Schelleboom in een beperkte vorm. Joost: “Omdat we onze ontvangstruimte grondig gaan verbouwen en verduurzamen, moeten we een beetje creatief zijn met de beschikbare ruimte. Daarom starten we het seizoen met minder beschikbare plaatsen per voorstelling. Zodra het kan, zullen we uitbreiden, maar dat zal de eerste maanden zeker nog niet zijn.” Het is slim om snel te kijken welke voorstelling jou aanspreekt en te reserveren via de onderstaande link. Joost sluit af: “Kom en beleef een seizoen vol verrassingen in Theater De Schelleboom. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!”

  • KLIK HIER om het programma te zien en kaarten te reserveren
  • Theater de Schelleboom,, tel.Mathildastraat 37a, tel.: 0162 – 43 71 65
  • Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Theater de Schelleboom
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen