Gezellige decembermaand in De Schelleboom

Foto: De Schelleboom

In de koude, donkere maanden brandt bij Theater de Schelleboom het licht en de kachel weer met regelmaat. Met twee cabaretvoorstellingen en twee kerstshows is er voor ieder wat wils!

Thijs van de Meeberg

Thijs van de Meeberg speelt op 8 december om 20.15 uur de cabaretvoorstelling: ‘Kom Nou Maar Gewoon’. De Volkskrant noemde hem ‘een fijne Freek de Jonge-light’ en Het Parool vroeg zich af of er ‘een verborgen steekje los aan hem is’. een stroom bizarre verhalen over rake ontmoetingen en ontwrichtende gebeurtenissen… dus kom nou maar gewoon…

Stand Up Cabaret

Wouter Monden speelt op 15 december om 20.15 uur de stand up cabaretvoorstelling ‘Zomaar’. Wouter is een stand-up comedian, tekstschrijver, publieksopwarmer en roastmaster. Hij won de Culture Comedy Award, schreef voor Dit Was Het Nieuws en is vaste publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach en Padoem Patsss.

Kerst in De Schelleboom

 

Eastwood Christmas Collective speelt op 23 december om 14.00 en op 24 december om 20.15 uur de kerstvoorstelling: ‘Christmas Rumble’. In de kerststal is hommeles uitgebroken, de os en de ezel zijn het niet met elkaar eens. Jozef en Maria hebben onenigheid gekregen over hoe zit het nu eigenlijk in de familie? En dat alles onder het toeziend oog van de drie wijzen die proberen orde op zaken te stellen. Met een sausje melancholie van kerstsfeer, songs en traditionele kerstliederen die meegezongen kunnen worden, kan de kerst beginnen. Zoals jaarlijks is de opbrengst van de kerstshow voor een goed doel. Na afloop kunnen bezoekers een donatie ‘in de pet’ doen.

Meer informatie

Zoals elke voorstelling zijn ook de decembervoorstellingen inclusief koffie vooraf en een drankje. Bestellen kan natuurlijk via de onderstaande website of telefonisch op 0162-437165.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen