Esther Verhoef geeft lezing over haar nieuwste boek ‘Façade’

Schrijfster Esther Verhoef
Schrijfster Esther Verhoef
Foto: Carli Hermes

De schrijfster Esther Verhoef is maandag 15 april te gast bij Theek 5 voor een lezing over haar nieuwe thriller ‘Façade’, die 12 maart uitgekomen is. De avond start om 20.00 uur en kaartjes kosten 10 euro per stuk.

Succesvol en veelzijdig

Esther Verhoef is een van de succesvolste en meest veelzijdige schrijvers van Nederland. Er zijn meer dan 2,4 miljoen exemplaren van haar thrillers en romans verkocht. Verhoefs werk is in tal van landen verschenen en meermalen bekroond en genomineerd. Esther is getrouwd met Berry Verhoef, samen hebben zij drie kinderen. Het gezin woont afwisselend in Frankrijk en in Nederland. Als Escober schreven Esther en Berry samen vijf succesvolle actiethrillers.

Gevulde prijzenkast

Met haar boeken won Verhoef de NS Publieksprijs, de Gouden Strop, de Diamanten Kogel, de Hebban|Crimezone Award en tweemaal de Zilveren Vingerafdruk. Zij is met acht nominaties recordhouder NS Publieksprijs-nominaties en is Nederlands meest genomineerde en bekroonde thrillerauteur. Vier keer werd zij genomineerd voor de Gouden Strop, de Zilveren Vingerafdruk/Crimezone-award en de Belgische Diamanten Kogel.

Haar nieuwste boek: ‘Façade’

Haar nieuwste werk ‘Façade’ is deze maand verschenen en is met stip binnengekomen op de Bestseller Top-60. In ‘Façade’ komt de jonge moeder Iris van der Steen, twee jaar na haar pijnlijke scheiding, eindelijk aan vakantie toe. Een roadtrip dwars door snikheet Europa met oldtimer Toet, en stapels cassettebandjes uit haar jeugd, moet haar dichterbij zichzelf en bij haar reislustige moeder in Portugal brengen. Wanneer de knappe, charismatische sportinstructeur Mischa instapt lijkt de reis een romantische wending te nemen. Maar Mischa is niet wie hij zegt te zijn…

Meer informatie

Lezing van schrijfster Esther Verhoef op maandag 15 april bij Theek5 aan de Torenstraat. De avond begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn via de onderstaande link te bestellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen