Vanmiddag meer dan Jazz in Stadstuin De Schelp met Jazzith

Foto: Jazzith

Vanmiddag, zondag 2 juni, staat om 15.00 uur een optreden van Jazzith op het programma van Stadstuin De Schelp. Entree is zoals altijd gratis. 

Jazzith

Jazzith is medio 2012 voor het eerst bij elkaar gekomen op initiatief van pianist Nick Vermeulen en zangeres Anne Wiesk. Het eerste geïmproviseerde optreden op een tuinfeest, met zang, piano, contrabas en drums, beviel zowel het publiek als de muzikanten zo goed dat er al snel besloten werd om in die bezetting door te gaan. De afgelopen jaren heeft Jazzith regelmatig opgetreden op verschillende locaties en bij diverse gelegenheden. Het repertoire is langzaamaan uitgebreid en het smaakt nog steeds naar meer. De basisbezetting van Jazzith is zang, piano, contrabas en drums, maar er is ook ruimte voor uitbreiding of aanpassing hiervan. Jazzith heeft een zeer gevarieerd repertoire van jazz- en pop songs, zowel Engels- als Franstalig, er zitten zelfs twee Nederlandstalige nummers bij.

Kunsttentoonstelling

Tot en met 15 september is Stadstuin De Schelp iedere vrijdag, zaterdag en zondag vrij toegankelijk tussen 10.00 en 17.00 uur om ook de unieke kunsttentoonstelling te bewonderen. Ook is er regelmatig op zondagmiddag muziek in De Schelp. Je vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Janstraat in Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen