Start leesclub literatuur ‘Senia’ in Oosterhout

Foto: Senia/ A.v.d.Berg

In Theek 5 is op vrijdag 25 oktober een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om samen moderne literatuur te gaan lezen.

Start nieuwe leesclub

In Oosterhout start een nieuwe leesclub literatuur. In de Bibliotheek Theek 5 is op vrijdagmorgen 25 oktober een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om samen moderne literatuur te gaan lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers van literatuur. De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met de bibliotheek. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar.

6 tot 7 boeken per jaar

Leidraad voor de groepen is een lijst van moderne literatuur die is opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven. Belangstellenden zijn welkom op 25 oktober om 10.30 uur aan de leestafel op de benedenverdieping van de Bibliotheek Theek 5 aan de Torenstraat. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend en aanmelden is niet nodig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen