Doe een Workshop Tango dansen met je Valentijn!

Foto: Pixabay License / SUJU

Op Valentijnsdag organiseert de Pannehoef een sfeervolle avond met een de Argentijnse Tango in de hoofdrol. Entree 5 euro per persoon.

Argentijnse Tango

Wil je naast een mooie bos bloemen, een lekker doosje bonbons en een lekker etentje ook eens iets extra’s doen met Valentijnsdag? Ga dan naar workshop Argentijnse Tango in de Pannehoef op Valentijnsdag. Dansleraren Ro Kartodirdjo en Klaartje Scheer van Gotango nemen je mee in de geschiedenis van de tango. Niet veel mensen zullen bijvoorbeeld weten dat het oorspronkelijk de Macho, de mannen, waren die met elkaar een battle dansten.

Dans de Tango!

Hoofdmoot van de avond is natuurlijk het leren dansen van de tango op muziek, waar je bloed sneller van gaat stromen. Speciale Valentijn-cocktails maken de avond extra feestelijk. Voor je het weet zwier je samen over de dansvloer, ervaren of beginner. Of je nu al jaren getrouwd bent of dat deze avond je first date is, iedereen is welkom! Entree is 5 euro per persoon en de avond start om 20.00 uur. Om te reserveren klik je op de onderstaande link. Je vindt de Pannehoef aan de Wilhelminalaan 57.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen