Speel gratis Oosterhoutse City Escape tijdens de meivakantie

Foto: inoosterhout.nl / eventjeswel.nl

Maak tijdens de meivakantie kennis met een uitgebreid aanbod aan sportieve en creatieve activiteiten voor iedereen t/m 27 jaar!

Meivakantie

MOOVE en een aantal Oosterhoutse verenigingen organiseren in de meivakantie weer volop gratis activiteiten voor iedereen t/m 27 jaar. Wat dacht je van suppen, laserschieten, graffiti spuiten, streetdance, fitness en boogschieten? Bovendien krijgen jongeren tussen de 13 en 17 jaar als allereerste de kans om gratis het gloednieuwe Oosterhoutse City Escape ‘De Erfgenaam’ te spelen!

Oosterhoutse City Escape

Ben je goed in puzzels, raadsels en hou je ontzettend van escape rooms? Dan is dit je kans om de nieuwe City Escape ‘De Erfgenaam’ uit te testen! Omdat deze escape zich volledig buiten afspeelt is hij 100% corona-proof te spelen. Met een team van 2 tot 5 spelers ga je in en rondom het centrum van Oosterhout op zoek naar aanwijzingen om de mysterieuze schatkist te openen. Lukt het jullie binnen 1,5 uur alle puzzels te volbrengen en de schat vrij te spelen? Dan zijn jullie de nieuwe erfgenaam!

Schrijf je nu in!

Voor alle activiteiten moet je je vooraf inschrijven. Voor sommige activiteiten is het aantal beschikbare plaatsen beperkt, dus wacht niet te lang. Via de link onderaan dit artikel kun je je eenvoudig en gratis inschrijven. Je kunt hier ook een overzicht vinden van alle creatieve en sportieve activiteiten die in de meivakantie worden georganiseerd.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen