Klapstoel Kabaret in Stadstuin de Schelp

Foto: Stadstuin de Schelp

Vanavond kun je gaan kijken naar Klapstoel Kabaret met Anne Neuteboom en Ramon Chatrer in Stadstuin de Schelp.

Klapstoel Kabaret

Zaterdag 5 juni kun je geheel coronaproof, in de buitenlucht op een (hopelijk) mooie zomeravond met een drankje genieten van geweldig cabarettalent in Stadstuin de Schelp.Theater de Bussel organiseert een soort huiskameroptreden in een hele grote openluchthuiskamer. Tijdens Klapstoelkabaret in De Schelp zie je optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie. Die bestaat uit eersteklas cabarettalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen. Vanavond is die eer aan Anne Neuteboom & Ramon Chatrer.

Anne Neuteboom

Klapstoelartiest Anne Neuteboom is misschien wel het grootste cabarettalent van dit moment. Ze werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2019 (‘een frisse wind in het huidige cabaretlandschap’, aldus de jury), het regende sterren in haar recensies en ze werd met stip genoemd in bijna alle jaarlijstjes. Haar laatste programma ‘Kijk haar gaan’ werd door zowel Parool als De Groene Amsterdammer gekozen tot één van de beste programma’s van het jaar. Volgens Trouw is ze de meest veelbelovende nieuwkomer en NRC tipte haar als één van dé talenten van nu.

Ramon Chatrer

Cabaretier en zanger Ramon Chatrer won in 2020 de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij is ook wekelijks te horen met een cabaretrubriek bij Giel Beelen op NPO2. Momenteel staat hij in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival met zijn voorstelling ‘Roestplaats’; een muzikale voorstelling over de lusten en driften die in ons mensen schuilen, waarin eindelijk eens ruimte is voor al onze manische hersenspinsels en diepste gevoelens.

Meer informatie

Het Klapstoel Kabaret kent 5 juni twee voorstellingen, om 19.00 uur en 21.00 uur in Stadstuin de Schelp aan De Vijzel. Kaarten kosten 15 euro per persoon en kun je via de onderstaande link direct reserveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen