Donderdag start alsnog de eerder uitgestelde Oosterhoutse Fiets4daagse

Foto: CC BY 2.0/FaceMePLS

Van donderdag 29 juli t/m zondag 1 augustus kun je weer mee fietsen met de Oosterhoutse Fiets4daagse. Deelnemers maken kans op een nieuwe fiets. 

Op de grens van zand en klei

Wie wil dat nu niet, 4 dagen fietsen in onze mooie omgeving op de grens van zand en klei? Tijdens de Oosterhoutse Fiets4daagse worden letterlijk en figuurlijk alle windrichtingen aangedaan. Je kunt ervoor kiezen om 1 of 2 dagen mee te fietsen, maar uiteraard daagt de organisatie je uit om alle 4 de dagen mee te fietsen. Je kunt kiezen voor een route van 25, 40 of 60 kilometer. En dat mag je per dag nog wisselen ook! Onder alle deelnemers wordt daarnaast ook dit jaar weer een splinternieuwe fiets verloot!

Inschrijven

Deelname kost € 10,- per persoon voor vier dagen of € 3,50 per dag. De start is bij Floralia Park aan de Beneluxweg. Inschrijven kan alle dagen ter plaatse van 9.00 tot 13.00 uur. De ruime lokatie is, net als de stempelposten corona-proof ingericht. De routes zijn beschikbaar op papier of in GPS. WIl je liever vooraf de routes ontvangen? Stuur dan een berichtje aan [email protected]

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen