TSC organiseert toernooi met topteams uit betaald voetbal

Foto: TSC Oosterhout

Op zaterdag 21 en zondag 22 augustus organiseert voetbalvereniging TSC een top BVO Toernooi voor de elftallen JO14 en JO15.

Voetbaltoernooi

Na twee door corona verpeste seizoenen, staat iedereen te trappelen om aan een nieuw seizoen te mogen beginnen. Voor enkele jeugdteams van TSC begint het seizoen al direct met een hoogtepunt. De JO14 en JO15 van TSC nemen deel aan de door TSC georganiseerde Goodhabitz Cup. Hierbij komen diverse jeugdteams uit het betaald voetbal naar Sportpark de Warande voor een voetbaltoernooi. De wedstrijden op zaterdag starten om 11.00 en op zondag om 10.30. De finale op zaterdag staat gepland om 17.00 en op zondag om 16.45. Met inachtneming van de op dat moment geldende corona maatregelen, is publiek op beide dagen van harte welkom op sportpark De Warande, de entree is op beide dagen gratis.

Programma

Op zaterdag 21 augustus is het de beurt aan de JO14 van TSC, die samen met de JO14 elftallen van Willem II, Almere City, FC Utrecht, De Graafschap, SC Heerenveen, NAC Breda, Pec Zwolle, SC Cambuur Leeuwarden, FC Twente, FC Eindhoven en Vitesse Arnhem het deelnemersveld van dit toernooi vormen. Op zondag 22 augustus is er een toernooi voor de JO15 van TSC, de andere deelnemers aan dit toernooi zijn de JO15 elftallen van Roda JC, Vitesse Arnhem, FC Twente, NAC Breda, Esbjerg (Denemarken), Velje (Denemarken), SC Heerenveen, Pec Zwolle en Schalke 04 (Duitsland).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen