Studiekeuze Speeddates bij Theek 5

Foto: Pixabay License / JESHOOTS-com

Stel jij je studiekeuze steeds uit, ben je bang om verkeerd te kiezen, weet je niet wat je écht leuk vindt of is je studie toch niet wat je ervan verwachtte? Loop niet langer met al je vragen rond, maar kom op een woensdagmiddag naar Theek 5 Oosterhout voor advies.

Plezier en succes

Wat is er nodig voor plezier en succes in je studie en werk? Het begint met het maken van een gemotiveerde keuze. Veel jongeren weten niet hoe ze dat moeten aanpakken. Daarom helpt studiekeuzecoach Emi Salas scholieren en studenten daarbij. Kies vanuit je talenten, persoonlijkheid en interesses. Want een studie of baan die daarop aansluiten, geven je de meeste energie. Het gaat je gemakkelijker af. Het vergroot je plezier en je bent succesvoller.

Studiekeuzecoach

Jij zet de stappen om te ontdekken wat het beste bij je past. Zij begeleidt je, geeft je richting en zorgt voor structuur, dus leg je studiekeuzevraag voor de studiekeuzecoach. Zij helpt jou om duidelijk te krijgen wat je na je speeddate kan doen om de studie te vinden waar jij blij van wordt én blijft. Met een gratis Studiekeuze Speeddate van 15 minuten, zet jij de eerste stap naar een studie die bij jou past.

Meer info

De Studiekeuze Speeddates zijn bedoeld voor leerlingen van vmbo, havo en vwo en voor studenten van mbo, hbo en wo. Van 12 januari tot en met 13 april 2022 kun je elke woensdagmiddag zonder afspraak tussen 15.30 en 17.00 uur terecht bij Theek 5 aan de Torenstraat 8. Op woensdag 2 februari en woensdag 2 maart niet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen