Volop paasactiviteiten: hazen tellen en eieren zoeken

Foto: Pixabay License / stux

Er worden dit weekend verschillende paasactiviteiten in Oosterhout georganiseerd met speurtochten en eieren zoeken. We zetten er een drietal op een rijtje.

Winkelcentrum Arkendonk

Op zaterdag 15 april kun je tussen 14.00 en 16.00 uur meedoen met de speciale speurtocht in Winkelcentrum Arkendonk. De Paashaas van Activiteiten Commissie Oosterhout komt tevens een bezoekje brengen en met zijn Paaskar de boel opvrolijken. Daarnaast zijn er volop speciale Paasaanbiedingen bij de verschillende winkeliers.

De (Verweesde) Slotbosse Toren

Op Eerste Paasdag kun je eieren zoeken aan de voet van ‘De Verweesde Toren’, de Slotbosse Toren aan de Kasteeldreef. Vanaf 11.00 uur mogen de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 gaan zoeken en om 12.00 uur de groepen 5 t/m 8.

Floralia Park

Op Tweede Paasdag 18 april kun je tussen 12.00 en 16.00 uur paaseieren zoeken in het Floralia Park aan de Beneluxweg. Kinderen tot en met twaalf jaar mogen eieren komen zoeken. Om alles een beetje in goede banen te leiden wordt er gewerkt met een stempelkaart. Iedere keer als jij vijf eieren inlevert krijg een stempel op jouw stempelkaart. Als je vijf stempels hebt verzameld heeft de paashaas een leuke attentie voor je. En heb jij een Gouden Ei gevonden? Nou dan ben jij een bofkont! Want dan heeft de Paashaas een mooie verrassing voor jou!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen