Billy Tomas geeft vanmiddag gratis optreden in Stadstuin de Schelp

Foto: Billy Thomas

Op zondag 22 mei geeft singer/songwriter Billy Tomas om 15.00 uur een gratis zondagmiddagconcert in Stadstuin de Schelp aan de Vijzel.

Billy Thomas

Zondagmiddag treeft Billy Thomas op tijdens de zondagmiddagconcerten in Stadstuin de Schelp. Billy Tomas, geen onbekende in Oosterhout, begon met gitaar spelen en zingen vanaf een jaar of twaalf. Daarna speelde hij bij verschillende coverbands. Na meerdere internationale en nationale successen in de cover-scene, ervaart hij steeds meer plezier bij het schrijven en produceren van zijn eigen muziek. Binnenkort staat hij ook weer op het podium van Top100 Made live met The Billy’s XL. Daarnaast is het Mooie Keetje geopend voor een lekker drankje.

Genieten van Kunst

In de tuin kunt je ook genieten van kunstwerken van Eric Alferink, Toon Berende, Marion Bruns, Yvonne Dollé, Piet Joosen en Eric Dauwerse, Adriaan Seelen, Rick Siemons, Rien Snoeren, Karin Soeteman en Martien de Visser. De tentoongestelde beelden zijn vervaardigd uit verschillende materialen, zoals keramiek, brons, arduin, hardsteen, ijzer, graniet, hout, polyester en glas. Tot en met 25 september is de tuin iedere vrijdag, zaterdag en zondag vrij toegankelijk tussen 11.00 en 18.00 uur om de unieke kunsttentoonstelling te bewonderen. Je vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Janstraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen