Vrijdagavond muziekfilm ‘Ali & Ava’ bij H19

Foto: Ali & Ava

Film op Locatie vertoont vrijdag 15 juli vanaf 20.00 uur de film Ali & Ava met muzikale inleiding bij H19 op de Heuvel.

Film op Locatie bij H19

Welke rol speelt muziek in jouw leven? Maakt het je vrolijk, zorgt het voor concentratie of brengt het je terug naar een bepaalde gebeurtenis? In de film Ali & Ava maken we kennis met twee bijzondere inwoners van de voormalige industriestad Bradford. Ze delen de liefde voor muziek, maar hun smaak verschilt als dag en nacht. Om in de juiste energieke sfeer te komen van de film, wordt er vrijdagavond 15 juli bij H19 gestart met een muziek quiz. Herken je de muziek van The Specials en Bob Dylan of ben je meer een liefhebber van club hits?

Ali & Ava

Ali is een altijd goedgehumeurde en betrokken huisbaas. Wanneer hij een kind van één van zijn huurders van school haalt, biedt hij Ava, een in Ierland geboren lerares en alleenstaande moeder van vijf, een lift aan. Ze hebben meteen een klik door hun gedeelde liefde voor muziek, ook al verschilt de smaak van Ali met zijn voorkeur voor heftige Britse punk en hiphop met die van Ava. Er bloeit een relatie op die al snel wordt overschaduwd door de sporen van Ava’s eerdere relatie en het ineenstorten van het huwelijk van Ali.

Meer informatie

De film Ali & Ava vormt de afsluiting van de serie waarin Film op locatie en H19 hebben samengewerkt. Steeds stond er een andere kunstvorm in de film centraal die voorafgaand werd ingeleid door docenten of cursisten. Vrijdagavond 15 juli ben je vanaf 19.30 uur van harte welkom op de Heuvel om de muziek te omarmen. Een kaartje kost 10,00 euro incl. koffie en thee en is via de onderstaand link direct te reserveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen