Iedere zondagmorgen gratis yogalessen in het Floralia Park

Foto: Floralia Park

Deze zomer kun je r/m 11 september weer iedere zondagmorgen tussen 11.00 en 12.00 uur gratis yogalessen volgen in het Floralia Park.

Laagdrempelige yoga

Natuurlijk kun je yoga in je eentje beoefenen op een matje achter je laptop of televisie. Maar het kan ook gezelliger! Lekker op het zonnige grasveld van het Floralia Park! Iedere zondagmorgen geeft Karel van Roekel gratis yogalessen tussen 11.00 en 12.00 uur. De yogalessen zijn toegankelijk, laagdrempelig en niet te serieus. Iedereen is welkom. Welk lijf je ook hebt en hoe oud je bent. Lenig of niet lenig. Wel of geen ervaring met yoga. Het gaat erom dat je op de yogamat leert ontspannen en dat je ontdekt hoe fijn die ontspanning voelt.

Hoe doe je mee?

Breng voor de lessen in de tuin je eigen Yogamatje (of handdoek) en liefst ook een dekentje mee. Er wordt verzameld om 10.50 uur bij de hoofdingang van het Floralia Park. Lessen duren van 11.00 tot 12.00 uur. Ook bij slecht weer kun je meedoen, want dan wordt er verplaatst naar het overdekte podium in de tuin. De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers en nadien is er de mogelijkheid een drankje te doen in het tuincafé. Je mag last-minute beslissen dat je mee wilt doen door gewoon met je matje aan de poort te staan, maar aanmelden is fijner voor de organisatie. Geef je op via de onderstaande link of mail naar [email protected] Lessen zijn gratis, een vrije bijdrage is altijd welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen