Kunst in de kerk: expositie ‘Aarde’

Foto: PGOosterhout

Op 11 en 12 november zullen Vredeskerk en kerkelijk centrum De Beuk hun deuren openen voor een expositie rond het thema ‘Aarde’.

Kunst in de kerk

Kunst en Geloof Oosterhout (KGO), één van de podia voor (amateur) kunstenaars in Oosterhout en omgeving, biedt ruimte om één keer per jaar rond een thema kunst ten toon te stellen in de Vredeskerk en De Beuk.
In het weekend van 11 en 12 november zullen Vredeskerk en kerkelijk centrum De Beuk hun deuren openen voor een expositie rond het thema ‘Aarde’. In samenwerking met De Groene Kerk en H19 wordt de expositie georganiseerd rond dit actuele thema, want we leven in een tijd waarin de vragen en de zorgen om onze aarde, onze leefomgeving en het klimaat groot zijn.

Meer informatie

De opening zal zijn op zaterdag 11 november om 11.00 uur. Deze zal worden verricht door dhr. Mark Buijs, burgemeester van Oosterhout. De expositie is te bekijken tot 17.00 uur. Op zondag 12 november om 10.00 uur is er een themaviering rond het onderwerp van de expositie. Vanaf 12.30 kan de expositie weer bezocht worden. Zondagmiddag 12 november wordt de expositie om 17.00 uur afgesloten met een biologische maaltijd in de Beuk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen