Cabaretduo Piepschuim speelt try out in De Schelleboom

Foto: Piepschuim by HvjzdhG

Op 24 mei komen Robbert en Cor van Piepschuim met hun try-out naar Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat.

Piepschuim

Robbert Koekoek en Cor Burger trekken al 20 jaar langs de Nederlandse podia. In oktober 2023 stonden ze in De Schelleboom en vrijdag 24 mei komen ze terug met een try out van hun nieuwe voorstelling ‘Hoe vind je zelf dat het gaat?’ Piepschuim maakt voorstellingen op het snijvlak van muziek en cabaret met een afwisselende mix van lichtvoetige liedjes met veel diepgang, filosofische teksten en beeldende sketches.

Hoog tempo

De heren brengen een scala aan instrumenten mee en combineren sterk fysiek spel met een hoog tempo en creatieve vondsten. In hun voorstelling ‘Buiten de Lijntjes’ spraken ze over de werkelijke toestand van het klimaat. In ‘Hoe vind je zelf dat het gaat’ borduren ze daar lustig op door. Actueler dan ooit nu we aan de vooravond staan van de nieuwe kabinetsplannen.

Meer informatie

Piepschuim is met hun try-out op vrijdag 24 mei te zien in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat. Aanvang 20.15 uur. Kaarten kosten 18,50 euro per stuk inclusief gratis koffie/thee voor aanvang en een drankje na de voorstelling. Tickets zijn direct te bestellen via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen