Oosterhout krijgt deze zomer weer een ZomerTreintje

Foto: Beleveninoosterhout.nl

Een van de hoogtepunten van het zomerprogramma van de VVV is het ZomerTreintje Oosterhout. Ondanks het ontbreken van een station, biedt deze rit een unieke kans om de hoogtepunten van de stad te verkennen.

ZomerTreintje Oosterhout

Tijdens de rit bezoek je diverse bezienswaardigheden in Oosterhout, waaronder de Slotjes, de Heuvel, de kloosters en gebouw de Bussel. Een VVV-gids zal je onderweg van informatie voorzien over de stad en haar geschiedenis. Er is een tussenstop bij een van de kloosters, waar je kunt genieten van indrukwekkende zandsculpturen. Het Treintje rijdt elke zaterdag gedurende de zomervakantie, op 13 juli, 20 juli, 27 juli, 3 augustus, 10 augustus en 17 augustus. Er zijn twee rondritten per zaterdag, om 13.30 uur en 15.15 uur.

Koop Je Treinkaartje

De rit duurt ongeveer 1,5 uur en vertrekt vanaf Vakantiepark de Katjeskelder. Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, kun je ook opstappen bij de VVV aan de Torenstraat. De kosten voor een ritje bedragen 4,50 euro per persoon. Kaartjes zijn te koop via de link onderaan dit artikel. Last-minute instappen is mogelijk, mits er plaatsen beschikbaar zijn. Kaartjes zijn ook verkrijgbaar bij de VVV-gids. Let op: reserveer snel, want vol = vol.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen