Jongeren van H19 maken buswrap-ontwerp en stripboek

Foto: Servaas Roelandse | H19

De jeugd en jongeren van de tekengroepen Sketch-Inn van H19 tonen creativiteit in buswrap-ontwerp en lanceren een nieuw stripboek.

Onthulling buswrap

De jeugd en jongeren van de tekengroepen Sketch-Inn van H19 hebben een unieke bus-wrap ontworpen. Deze getalenteerde jonge kunstenaars hebben de afgelopen maanden vol enthousiasme gewerkt aan een kleurrijk en inspirerend ontwerp voor de H19-bus, die je misschien al hebt zien rondrijden in Oosterhout. Op 28 juni zal de nieuwe bus officieel worden onthuld en in gebruik worden genomen. Iedereen is welkom om dit moment mee te maken op 28 juni vanaf 19.00 uur bij H19 op de Heuvel.

Lancering stripboek

Tijdens de feestelijke onthulling van de buswrap zal er ook een bijzonder stripboek worden gelanceerd. Het stripboek, met de naam “STRIPVONTUREN,” is door dezelfde groep jongeren gemaakt en bevat meer dan 80 pagina’s vol spannende verhalen en creatieve uitspattingen. Dit stripboek biedt een inkijkje in de fantasierijke wereld van onze jonge artiesten. Wil jij ook jouw creatieve talent ontdekken? Schrijf je dan in voor een van de Sketch-Inn tekencursussen van H19! Deze cursussen zijn geschikt voor kinderen, jeugd, jongeren en volwassenen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen