Gratis zondagmiddagconcert Mannenkoor Chapeau in Stadstuin de Schelp

Foto: Mannenkoor Chapeau

Zondag 30 juni treedt het Oosterhoutse Mannenkoor Chapeau vanaf 15.00 uur op in Stadstuin de Schelp voor een sfeervolle, muzikale middag.

Mannenkoor Chapeau

Op 3 oktober aanstaande viert Mannenkoor Chapeau het 10-jarige bestaan. Om deze bijzondere mijlpaal te herdenken gaat het mannenkoor op zondagmiddag een sfeervol optreden verzorgen in Stadstuin de Schelp. Chapeau is een mannenkoor, dat een breed scala aan liederen zingt. Het repertoire is heel divers en de liederen worden op een ontspannen wijze meerstemmig gezongen. Het koor zingt vooral stevige, vrolijke, melancholieke en gevoelige liederen, uit diverse landen en culturen, zoals de Spaanse, Griekse, Slavische, Country, Italiaanse, Portugese fado’s, en Zuid-Amerikaanse, plus enkele Vlaamse en klassieke liederen.

Mooi Keetje

Vanzelfsprekend kun je tijdens deze muzikale zondag bij Mooi Keetje terecht voor een verfrissend drankje in de buitenlucht en is de entree gratis. Tot en met 29 september is de Stadstuin iedere dag vrij toegankelijk tussen 11.00 en 17.00 uur om de unieke kunsttentoonstelling te bewonderen. Je vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Janstraat in het centrum. Mocht het concert door de weersverwachtingen niet doorgaan, dan kun je dat vanaf 12.00 uur lezen op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen