Kaaiendonkse Kwis toch naar De Bussel, extra teams welkom

Foto: Theater de Bussel

Nu er versoepelingen zijn aangekondigd wordt de Kaaiendonkse Kerrenevals Kennis Kwis niet online, maar gewoon in De Bussel gepresenteerd.

Kaaiendonkse Kerrenevals Kennis Kwis

Dat is goed nieuws voor wie nog geen team heeft samengesteld om mee te doen met de kwis. Er zijn namelijk nog extra teams van harte welkom om deel te nemen, zo laat de organisatie aan Oosterhout Nieuws weten. Een team moet bestaan uit minimaal drie personen of maximaal vijf. De deelname is geheel gratis. Het enige wat je moet doen is je inschrijven als team met de naam en een telefoonnummer van de teamcaptain op [email protected].

Wisseltrofee en onderscheiding

De Kaaiendonkse Kerrenevals Kennis Kwis is ook van datum verschoven. In eerste instantie zou de kwis op zaterdagavond plaatsvinden, maar door de versoepelingen worden dan de meeste mensen in de Kaaiendonkse Leuttempeltjes verwacht. Daarom heeft de organisatie de kwis verschoven naar donderdagavond 24 februari. De kwis begint om 20.11 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. Je krijgt een geweldige avond van vijf rondes met ieder elf vragen, waarvan twee rondes iets extra’s hebben namelijk een fotoronde en een muziekronde. De winnaars ontvangen een wisseltrofee en een onderscheiding. Maar je hebt die avond vooral veul plezier en ‘ge stikt er ok nog wat van op!’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen