Vandaag volop activiteiten tijdens open dag bij het MEK

Foto: MEK Oosterhout

Op zondag 5 mei zijn er tussen 10.00 en 16.00 uur volop activiteiten te beleven tijdens de open dag van het MEK aan de Veerseweg.

Open dag MEK

Tijdens de open dag bij het Milieu Educatief Centrum (MEK) aan de Veerseweg zijn er volop activiteiten te beleven. Ontdek hoe de dieren worden gevoerd, geniet van knuffelmomenten met konijnen en cavia’s, en maak een ontspannende wandeling met de ezels. Voor de kinderen is er gedurende de hele dag een spannende speurtocht.

Nieuwe bijenvolk

In de ochtend staat een ervaren imker klaar om uitleg te geven over het nieuwe bijenvolk dat zijn intrek heeft genomen op het terrein van het MEK. Later op de dag kun je de pony’s bewonderen terwijl ze worden getraind door de enthousiaste leerlingen van Naturalhorsemo. Er worden heerlijke pannenkoeken en muffins verkocht om wat extra steun te bieden, aangezien het MEK afhankelijk is van subsidies, donaties en sponsors.

Opening kippenverblijf

De handige klussers van het MEK hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een splinternieuw kippenverblijf, dat op 5 mei feestelijk zal worden geopend. Ben je nieuwsgierig naar de reactie van de kippen op hun nieuwe onderkomen? Neem dan een kijkje tijdens de open dag van het MEK op zondag 5 mei van 10.00 tot 16.00 uur. Je vindt het MEK aan de Veerseweg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen